Lukten av friske blomster

Romantisk par koser seg med sexleketøy

Hva kan være bedre enn å åpne hotelldøren å lukte friske blomster?

Når vi er på reise passer vi alltid på å bestille friske blomster levert på rommet. Det er en følelse som nesten ikke kan beskrives. Det er neste så man føler seg hjemme. For noen år siden var vi på en reise i Karibia. Etter noen uheldige valg, og dårlig planlegging, var vi forsynt med dårlige hoteller. Vi bestemte oss for å booke inn på Hilton Aruba Caribbean Resort og Casino.

Vi angret ikke. Følelsen av endelig å komme til en rom vi ville like å overnatte var deilig. Blomsterlukten bare toppet det hele.

Skal du ikke ut å reise med det første kan du i det minste oppleve samme følelse hjemme. Bestill blomster til levering på døren. Du vil ikke angre.

Romantikk

Romantisk par koser seg med sexleketøy

Er dere et par som skal ut og reise eller bare ha en langweekend sammen, kan det være lurt å planlegge turen litt. Hva med å gjøre det lille ekstra? Det vil uten tvil gi forholdet en boost og overraske partneren med noe utenom det vanlige. For henne kan vi anbefale at du tar med en Womanizer. Et helt fantastisk leketøy som begge kan ha det gøy med. Til han kan en deilig massasjeolje være en ide. Så kan dere bytte på å olje hverandre inn.

Er du singel og på tur kan det være en veldig god ide å ta med seg en Fleshlight på tur. Apperatet er et av verdens mest solgte sexleketøy og er svært anonymt.

 

Uansett, god tur og ha det hyggelig på tur!